Klassiske automater

Vi har mange typer spilleautomater, noen av de er mer kjent enn andre – da sikter vi gjerne til de såkalte klassiske spilleautomatene som leveres av mange ulike spillutviklere. Klassiske automater behøver ikke nødvendigvis å være norske automater og visa versa, norske automater er i all hovedsak Jackpot6000 og Mega Joker som er kopier av de norske klassiske automatene Jackpot2000 og Old timer som stod utplassert på bensinstasjoner og kiosker rundtomkring.

norskeautomater

Et annet ord for klassiske automater er pubautomater, grunnen er enkel – i england, holland og mange andre land i europa står det spilleautomater eller slots rundt på de aller fleste pubbene. Litt mer liberalt enn her i den siste kommuniststaten Norge, her i Norge har vi heldigvis spilleautomater på nett og kose oss med helt lovlig, enkelt og trygt.

Klassiske automater er enkle automater, med få hjul og få gevinstlinjer – og gjerne ingen kompliserte funksjoner som foreksempel jacpot, freespins eller bonusspill. Hvis du heller er på utkikk etter en litt mer avansert automat kan vi anbefale blant annet Startburst som er en blanding mellom en videoautomat og en klassisk norsk automat – her finner du en freespinsfunksjon og mange flere gevinstlinjer enn du vanligvis gjør på klassiske automater.

KlassiskAutomat

Klassiske automater er og blir de mest populære automatene på nett, og da spesielt de som kalles norske automater. Men det finnes også mange andre spennende klassiske automater som må prøves der ute. Hvem vet, kanskje viser det seg at klassiske automater er dine favoritter? Det har mange ganger vist seg at de som elsker videoautomater fort får en veldig god følelse når de spiller klassiske automater – de er veldig mye enklere å forholde seg til enn en komplisert automat, og det kan noen ganger være akkurat det man leter etter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *