Boom Brothers

Boom Brothers er en av de automatene fra Net Entertainment som ble umiddelbart en kjempehit når den ble lansert, det kan nok være mye pågrunn av de morsomme lydeffektene og animasjonene på denne automaten som gjør at den ble så populær med en gang. Det at man kan vinne veldig stort er selvsagt heller ikke kjedelig, her har du nemlig muligheten til å vinne enorme mengder hvis kombinasjonene havner på rett plass.

boom brothers slot

I Boom Brothers skal du være med ekstremt eksplosjonsdyktige entusiaster inn i fjellet, de er som navnet røper også brødre. Alle har en lidenskap til felles, og det er at de elsker å sprenge opp saker og ting. De finner store gevinster i de minste steinbiter og fjell, og deler de gjerne med deg. Bli med inn i universet til de tre dvergbrødrene som elsker å kaste bomber over alt annet. Er du heldig vinner du stort.

Noe av det aller beste med denne automaten er de animerte tegneseriefigurene, Hvis du liker tegneserier, så vil denne automaten passe veldig bra for deg. Bonusrunden tar deg med langt ned i fjellet hvor gruvearbeidere tømmer sine trillebårer og viser fram hvor mye gull du har vunnet – jo mere gull, jo mere penger får du på konto. Så enkelt er det, og som nevnt tidligere så kan det bli enorme gevinster hvis du har hjulene med deg.

Vi elsker jo spilleautomater, og spesielt de du kan spille helt gratis uten å måtte gjøre innskudd. Men det er ikke alltid du har muligheten til å gjøre det uten å registrere deg, verifisere kontoer og mye annet tull. Derfor har vi lyst til å vise deg noen plasser hvor du kan spille så lenge du vil uten å måtte registrere deg. Her er en plass du kan spille helt uten krav til innskudd – blant annet Boom Brothers automaten.

BoomBrothers

En annen nettside det kan være verdt å bokmerke er NorskeSpilleautomater, her kan du spille hundrevis av automater helt uten krav til innskudd eller registrering. Bedre eller enklere blir det ikke. De er en av norges aller største casinoguider på nett, og det er en grunn til det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *